Головна Новини Політика внутрішня політика Глава МЗС пояснив, чому Авакова залишили на посаді
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава МЗС пояснив, чому Авакова залишили на посаді

За словами Пристайко, для президента таке рішення не було простим

18 вересня 2019, 07:59 comments2617
Поділіться публікацією:
Глава МЗС пояснив, чому Авакова залишили на посаді

Президент України Володимир Зеленський залишив Арсена Авакова на посаді міністра внутрішніх справ завдяки його компетентності під час проведення успішної реформи поліції. Про це повідомив глава МЗС Вадим Пристайко, передає прес-служба відомства.

"Володимир Зеленський хоче не просто замінити керівну ланку заради заміни. Він також цінує перевірену компетентність, яку Аваков проявив під час успішного проведення дуже складної реформи поліції. Для Зеленського це рішення не було простим, але він вибудував чітку стратегію щодо свого ставлення до членів уряду", — заявив міністр.

Нагадаємо, нещодавно в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Арсен Аваков подав у відставку. Однак міністр внутрішніх справ не підтвердив ці чутки, а лише повідомив, що його заява на звільнення завжди буде лежати на столі президента Володимира Зеленського.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", президент України готовий здійснити повне "перезавантаження" системи і тільки вітає появу нових осіб в Кабінеті Міністрів, але на даний момент, кандидатури, яка могла б посісти керівну посаду і зайнятися питаннями безпеки немає. Відповідно альтернативи Авакову поки не видно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!