Головна Новини Політика внутрішня політика Гонтарєва розповіла, кого підозрює у аварії і підпалі будинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Гонтарєва розповіла, кого підозрює у аварії і підпалі будинку

Колишня чиновниця підозрює відомого олігарха

18 вересня 2019, 11:30 comments2319
Поділіться публікацією:
Гонтарєва розповіла, кого підозрює у аварії і підпалі будинку

Екс-глава Нацбанку Валерія Гонтарєва розповіла, кого підозрює в аварії, підпалах машини  її невістки і  заміського будинку під Києвом.

"У мене навіть немає сумнівів! Вся ця бригада, вони не просто труять мене, але роблять це нахабно і ще кепкують. Той же Коломойський ходив на YES і розповідав, що я, мовляв, "обіцяв надіслати за нею літак, а не машину, — запевняє потерпіла. — Ці люди вже втратили людську гідність, вони гірше криміналу – кримінал, як мінімум, дітей своїх ворогів не чіпає, а вони підпалюють моїй невістці автомобіль. Вони сміються в обличчя всьому світовому спільноти. Історія з будинком – апофеоз".

Екс-чиновниця розповіла про те, що останні п'ять років її обливали брудом, погрожували.

Також вона нагадала про те, що перед звільненням останньою краплею стало, коли озброєні люди принесли до центрального входу в НБУ труну з лялькою, схожою не неї.

Гонтарєва розповіла, що її будинок ніколи не був застрахований, хоча після історії з машиною слід було про це задуматися.

Як повідомляло видання "Коментарі", вчора вночі в селищі Гореничі під Києвом спалили будинок колишньої глави Національного банку України Валерії Гонтарєвої.

З травня будинок використовувався як дачний, до вересня цього року територія перебувала під охороною шести працівників. У момент виникнення пожежі на місці був лише один охоронець.

Глава держави очікує від відповідних відомств якнайшвидшого розкриття цієї провокації.

В Офісі президента вважають, що пожежа в будівлі колишньої глави Нацбанку є грубим злочином, і швидке розкриття цього випадку має стати пріоритетом у роботі правоохоронних органів.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що колишня глава Національного банку Валерія Гонтарєва оприлюднила фото та відео з клініки в Лондоні, куди була доставлена після того, як її збив автомобіль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!