Головна Новини Політика внутрішня політика «Опозиційна платформа – За життя» виступила за надання переселенцям права голосу на місцевих виборах
commentss НОВИНИ Всі новини

«Опозиційна платформа – За життя» виступила за надання переселенцям права голосу на місцевих виборах

Українська влада повинна забезпечити переселенцям і трудовим мігрантам можливість проголосувати на майбутніх місцевих виборах

18 вересня 2019, 13:19 comments1408
Поділіться публікацією:
«Опозиційна платформа – За життя» виступила за надання переселенцям права голосу на місцевих виборах

Опозиційна політсила вважає, що голосування переселенців на місцевих виборах стане випробуванням нової влади на відповідність європейським демократичним стандартам. Про це йдеться в офіційній заяві політичної партії "Опозиційна платформа – За життя".

"Від того, чи проведе влада чесні і прозорі вибори або буде використовувати напрацьовані схеми режиму Порошенко, в результаті яких у 2019 році більше 6 млн українських громадян не змогли взяти участь в парламентських та президентських виборах, залежить, яким шляхом буде рухатися Україна", отмечаеться в заяві.

У свою чергу голова Моніторингової місії ООН з прав людини в Україні Матильда Богнер також закликала Верховну Раду забезпечити участь переселенцев в місцевих виборах.

"Ми закликаємо парламент вжити заходів для того, щоб надати переселенцям і трудовим мігрантам можливість проголосувати на місцевих виборах, запланованих на 2020 рік", ‒ заявива віна.

У прес-службе політсили також зазначили, що після "зеленої перезавантаження" влади, український народ так і не отримав гарантоване йому Конституцією України право керувати країною.

В "Оппозиционной платформе– За життя" заявляють, що партія має намір усіма можливими законними способами захищати конституційні права українських громадян.

Нагадаємо, раніше голова Политсовета партії "Опозиційна платформа ‒ За життя" Віктор Медведчук заявляв, що підстав для дострокових місцевих виборів в Україні немає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!