Головна Новини Політика внутрішня політика Поліція пов'язала вбивство директора Caparol із загибеллю начреклами Київського метрополітену
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліція пов'язала вбивство директора Caparol із загибеллю начреклами Київського метрополітену

У поліції зазначили, що на рахунку банди можуть бути й інші вбивства

18 вересня 2019, 14:17 comments2160
Поділіться публікацією:
Поліція пов'язала вбивство директора Caparol із загибеллю начреклами Київського метрополітену

Поліція затримала підозрюваних в організації і виконанні замовних вбивств топ-менеджера компанії Caparol і начвідділу реклами КП "Київський метрополітен". Про на своїй сторінці у "Фейсбук" написав глава Нацполиції Київської області Андрій Небитов.

 За його словами, робота з пошуку організаторів і замовників вбивства не припинялася протягом 2017-2018 років. Правоохоронцям вдалося повністю встановити процес підготовки злочину, виконання і приховування слідів та знищення речових доказів.

"Але не було головного — підозрюваних, не вистачало якоїсь деталі, можливо через втрату часу", — зазначив він.

Глава Нацполіції області нагадав про те, що на початку року в Києво-Святошинському районі сталося ще одне вбивство: начальника відділу реклами Київського метрополітену.

"Розслідування показало, що вбивство готували заздалегідь і це — не вулична бійка, а добре спланований злочин. Велика кількість оперативно-розшукових заходів і негласних слідчих дій протягом майже дев'яти місяців дозволило вийти на злочинну організацію, учасники якої спеціалізувалися на здійсненні особливо тяжких злочинів насильницького характеру", — повідомив Небитов.

Правоохоронець зазначив, що, аналізуючи зібрані матеріали стало ясно, що підготовка, вчинення та приховування слідів злочину ідентичні з вбивством в 2016 році.

Під час відпрацювання учасників банди правоохоронці отримали неспростовні докази їх причетності до цього злочину.

"Вересень 2019. Кримінальна поліція, слідчі, спецназівці спільно з прокуратурою Київщини провели 21 обшук. Вилучені: зброя, боєприпаси, грошові кошти, документи, жорсткі диски і інше. Сімох підозрюваних, організаторів і виконавців затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. Їм оголошена підозра за створення злочинної організації та вчинення двох умисних вбивств, вчинених на замовлення. Максимальне покарання — довічне ув'язнення", — сказав він.

Як повідомляло видання "Коментарі", 20 вересня 2016 року в селі Крушинка Васильківського району Київської області біля дачного кооперативу на дорозі було виявлено закривавлений директор фірми "Caparol Україна" без ознак життя.

Директор "Caparol-Україна" здійснював легку пробіжку зі своєю собакою. Швидше за все вбивці знали розпорядок його дня і місцевість. Безпосередніх свідків вбивства не було. Люди тільки чули гул мотора автомобіля і хлопки, схожі на постріли.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!