Головна Новини Політика внутрішня політика Коломойський має намір подати в суд на Гонтареву
commentss НОВИНИ Всі новини

Коломойський має намір подати в суд на Гонтареву

Олігарх відповів на звинувачення Гонтаревої в цькуванні

18 вересня 2019, 15:37 comments2674
Поділіться публікацією:
Коломойський має намір подати в суд на Гонтареву

Український олігарх Ігор Коломойський заявив, що має намір подати в суд позов про захист честі і гідності проти екс-глави Національного банку Валерії Гонтаревої, яка звинуватила його в погрозах і цькування. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Лівий берег".

"Я зараз консультуюся з юристами, ми на стадії досудової підготовки. Звичайно, Гонтарева громадянка України, чого я за нею в інших судах (лондонському, — прим. ред.) Бігати буду?", — позначив Коломойський на запитання журналістів, в який саме суд олігарх має намір подавати позов проти екс-глави Нацбанку.

Він пояснив, що мова йде про цивільний позов для захисту своєї репутації та гідності.

Нагадаємо, вчора видання "Коментарі" повідомило про підпал заміського будинку Гонтаревої під Києвом, в результаті чого він згорів дотла. Українська влада в особі президента Володимира Зеленського та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова негайно відреагували на те, що трапилося і пообіцяли взяти розслідування цього злочину на особистий контроль.

Сама Гонтарева оголосила громадськості, що підозрює в замовленні злочину проти її нерухомого майна олігарха і бізнесмена Ігоря Коломойського.

"У мене навіть немає сумнівів! Вся ця бригада, вони не просто труять мене, але роблять це нахабно і ще кепкують. Той же Коломойський ходив на YES і розповідав, що я, мовляв, "обіцяв відправити за неї літак, а не машину". Ці люди вже втратили людську гідність, вони гірше криміналу — кримінал, як мінімум, дітей своїх ворогів не чіпає, а вони підпалюють моєї невістки автомобіль. Вони сміються в обличчя всій світовій спільноті. Історія з будинком — апофеоз", — заявила постраждала



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!