Головна Новини Політика внутрішня політика «Опозиційна платформа — За життя» стала найактивнішою в Дніпрі, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

«Опозиційна платформа — За життя» стала найактивнішою в Дніпрі, - ЗМІ

Журналісти відзначили високу активність партії ОПЗЖ в Дніпрі

19 вересня 2019, 17:33 comments2083
Поділіться публікацією:
«Опозиційна платформа — За життя» стала найактивнішою в Дніпрі, - ЗМІ

Журналісти інтернет-видання ДеньгиИнформатор проаналізували в Дніпрі активність партій, які пройшли у Верховну Раду на останніх виборах. Активісти порівняли громадську активність таких партій, як "Слуга народу",  "За життя", "Європейська солідарність", "Голос" і "Батьківщина".

Одним з показників діяльності стали намети ОПЗЖ, які вже кілька тижнів розміщені на вулицях міста. У них охочі можуть поспілкуватися з агітаторами про українську політику і отримати газету "Життя Дніпра". Відзначається, що газета виходить вже майже 2 роки.

Жителям міста пропонується безкоштовна передплата на видання.

Відзначається, що в газеті переважають авторські матеріали, оскільки в ній висвітлюються проекти та події, які втілює в життя "Опозиційна платформа — За життя" та її керівник у Дніпрі Геннадій Гуфман.

Консультанти в агітнаметах підкреслюють, що їхні дії — не підготовка до виборів, а планова партійна робота.

Голова міської парторганізації "За життя" Геннадій Гуфман, а також голова депутатської групи "За життя" у міськраді Дніпра Сергій Нікітін постійно спілкуються з регіональними ЗМІ. Партія продовжує реалізовувати свої соціальні проекти. Наприклад, 29 вересня відбудеться черговий етап "Дворових ігор", а 6 жовтня відбудеться загальноміський фінал проекту, на який з'їдуться чемпіони з усього Дніпра.

Крім того, з травня активно розвивається проект "Міські квіти", в рамках якого постійно проходять розіграші квітів для клумб у дворах багатоповерхівок. Дворами їздить партійна "кінобудка", багато інформації про діяльність дніпровської осередку партії у місцевих ЗМІ.

Журналісти відзначають, що на цьому тлі активність інших партій малопомітна. Так, "Батьківщина" і "Європейська солідарність" обмежуються поодинокими повідомленнями в соцмережах і на партійному сайті і виступами в ЗМІ на загальнополітичні теми. Депутати від "Слуги народу"(тільки вони пройшли в парламент по мажоритарних округах Дніпра) повідомляють у соцмережах і ЗМІ про свою роботу у Верховній Раді, а також про відкриття своїх громадських приймалень і їх графіку роботи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!