Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський дав нові доручення Кабміну
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський дав нові доручення Кабміну

Президент відправив на доопрацювання проект закону про держбюджет

20 вересня 2019, 22:45 comments2277
Поділіться публікацією:
Зеленський дав нові доручення Кабміну

Володимир Зеленський підписав указ "Про невідкладні заходи щодо забезпечення економічного зростання, стимулювання розвитку регіонів та запобігання корупції". Про це повідомляється на сайті прес-служби Офісу президента.

Президент постановив Кабміну доопрацювати проекту закону про держбюджет України на 2020 рік відповідно до обґрунтованих потреб кошти на здійснення заходів, спрямованих на стимулювання економічного зростання, підвищення соціальних стандартів, розвиток гірських територій українських Карпат, а також збільшення обсягу коштів Державного фонду регіонального розвитку.

Окрім того, президент постановив Кабміну розробити та внести на розгляд Верховної ради законопроекти про обіг земель сільськогосподарського призначення, про легалізацію грального бізнесу, про внесення змін до деяких законів України щодо упорядкування видобутку бурштину, про засади адміністративно-територіального устрою України, про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення законодавства про місцеві.

Також Зеленський постановив Кабміну вжити заходи щодо підготовки об'єктів паливно-енергетичного комплексу України до осінньо-зимового періоду 2019/2020 року та його проходження, а також забезпечення готовності регіонів до осінньо-зимового періоду 2019/2020 року та здійснення постійного моніторингу.

Як повідомляло видання "Коментарі", Зеленський обговорив з представниками МВФ ситуацію щодо Приват Банку та реформ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!