Головна Новини Політика внутрішня політика Міжнародні делегації України очолили депутати зі «Слуги народу»
commentss НОВИНИ Всі новини

Міжнародні делегації України очолили депутати зі «Слуги народу»

Геращенко порадила українській делегації "не рефлексувати на деяких чванливих європейців"

21 вересня 2019, 15:06 comments1575
Поділіться публікацією:
Міжнародні делегації України очолили депутати зі «Слуги народу»

У суботу, 21 вересня, голова комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики Богдан Яременко повідомив, що депутат Верховної Ради Микита Потураєв (фракція "Слуга народу") очолив делегацію України в Парламентській асамблеї ОБСЄ. Колега Яременка по фракції Єгор Чернєв став головою української делегації в Парламентській асамблеї НАТО.

"У деяких делегаціях наші колеги-жінки становлять половину складу. Дуже радий за колегу по комітету Єлизавету Ясько, яка обрана головою делегації в ПАРЄ, і сусідку-мажоритарницю Лесю Забуранну, яка обрана співголовою групи дружби з Канадою", – відзначив також Яременко у фейсбуці.

Колишня учасниця делегації України в ПАРЄ Ірина Геращенко порадила новим українським представникам у міжнародних структурах "координувати всі наші дії з нашими справжніми союзниками, щоб не залишитися сам на сам з підступністю і підлістю РФ , й не дуже рефлексувати на деяких чванливих європейців, для яких давно форма замінила зміст".

17 вересня Рада сформувала новий склад української делегації в ПАРЄ, з попереднього складу делегації в ній залишилися Олексій Гончаренко і Сергій Соболєв.

Парламентська асамблея Ради Європи 26 червня погодилася повернути делегацію Росії без санкцій. У відповідь на це делегації Естонії, Грузії, Латвії, Литви, Польщі, Словаччини та України в ПАРЄ покинули зал засідань.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Україна не братиме участь в найближчій сесії ПАРЄ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!