Головна Новини Політика внутрішня політика У Міноборони не планують скорочувати чисельність ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони не планують скорочувати чисельність ЗСУ

Міністр назвав першочергове завдання

21 вересня 2019, 23:28 comments2202
Поділіться публікацією:
У Міноборони не планують скорочувати чисельність ЗСУ

Міністерство оборони не буде скорочувати чисельність Збройних Сил України. Про це заявив міністр оборони Андрій Загороднюк, передає "Радіо Свобода".

"Ми не плануємо скорочувати склад ЗСУ. Питання в тому, щоб ті ресурси, які в нас є, були направлені туди, куди нам потрібно. У першу чергу це на нарощування бойових частин. І це питання можна вирішувати тільки системно. Тому що буде конкретна стратегія, буде коректний план оборони, про який ми зараз говоримо", — сказав глава Міноборони.

За словами Загороднюка, необхідно зрозуміти, яка потрібна чисельність особового складу структурних підрозділів Міноборони.

"Ми скажемо, що ось це – наша загроза, ось це – наш план оборони, тут – нам потрібно стільки людей, тут – нам потрібні такі бригади, тоді громадськість і всі побачать, що дійсно є розуміння, куди воно буде направлено, яким чином це буде структуровано", — пояснив міністр.

Як повідомляв сайт "Коментарі", у бригадах української армії будуть діяти "нічні" підрозділи, навчені за спеціальною програмою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!