Головна Новини Політика внутрішня політика Верховний суд визнав законним призначення Богдана на посаду глави Офісу президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Верховний суд визнав законним призначення Богдана на посаду глави Офісу президента

Верховний суд відхилив апеляційну скаргу про призначення Андрія Богдана

23 вересня 2019, 16:31 comments3473
Поділіться публікацією:
Верховний суд визнав законним призначення Богдана на посаду глави Офісу президента

Верховний суд України відхилив скаргу на призначення Андрія Богдана главою Адміністрації президента в травні 2019 року. Відповідну постанову опубліковано в Єдиному реєстрі судових рішень.

Мова йде про указ від 21 травня 2019, яким президент Володимир Зеленський призначив Богдана головою АПУ. Верховний суд підтвердив позицію суду першої інстанції, який "не порушив норми процесуального права".

"Наведені доводи не спростовують викладених у судовому рішенні висновків, апеляційну скаргу слід залишити без задоволення", — йдеться у рішенні суду.

Зазначимо, раніше активісти просили суд визнати протиправним призначення Богдана, оскільки на нього через люстрацію поширювалася заборона займати посаду глави Адміністрації президента.

Як повідомляв портал "Коментарі", керівник Офісу президента Андрій Богдан іноді шепоче президенту Володимиру Зеленському на вухо поради і підказує ідеї. Богдан також розповів, що всі сміються з його образу "шептальщика", в тому числі жартує і 95 квартал.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!