Головна Новини Політика внутрішня політика "Сфокусувати українські реформи потрібно на Донбасі", - секретар РНБО
commentss НОВИНИ Всі новини

"Сфокусувати українські реформи потрібно на Донбасі", - секретар РНБО

Данилюк вважає, що Донбас може стати обличчям українських реформ для зовнішнього світу

24 вересня 2019, 12:29 comments1558
Поділіться публікацією:
"Сфокусувати українські реформи потрібно на Донбасі", - секретар РНБО

Підконтрольний Києву Донбас може і повинен стати явним зразком проведених реформ в Україні новою владою. Так вважає секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк, передає інформагентство "РБК-Україна".

Так, за словами Данилюка, Донбас не потрібно розглядати виключно як проблемну зону, але  і місце для впровадження економічних реформ.

"Ми повинні сконцентрувати фінансові ресурси на сході України. Найголовніше — створити критичну масу. Тому що без неї ніхто не відчує ефекту", — зазначив він.

Секретар РНБО додав, що для запуску плану відновлення Донбасу був обраний Маріуполь, так як там проживає велика кількість переселенців і є малий і середній бізнес.

"Армія надає особливу атмосферу цього місця через свою присутність, адже військова техніка руйнує дороги, і немає стимулу їх будувати, якщо війна триватиме. Крім того, існує вплив Росії, яке створює постійне відчуття загрози", — підкреслив Данилюк.

На його думку, на Донбасі повинні заробити нові лікарні і нові школи, щоб "Донбас став обличчям реформ" в медицині та освіті.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за заявою Андрія Портнова ГБР перевіряє причетність екс-спікера парламенту Андрія Парубія до подій, які відбувалися 2 травня 2014 року в Одесі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!