Головна Новини Політика внутрішня політика "Нацрада перетворилася на ресурс боротьби з незалежними ЗМІ", - Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нацрада перетворилася на ресурс боротьби з незалежними ЗМІ", - Медведчук

Віктор Медведчук, впевнений, що Нацрада намагається догодити новій владі

24 вересня 2019, 17:20 comments1736
Поділіться публікацією:
"Нацрада перетворилася на ресурс боротьби з незалежними ЗМІ", - Медведчук

Голова Політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народний депутат IX скликання Віктор Медведчук заявив, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення перетворилася в ресурс боротьби з незалежними ЗМІ. Таку заяву політик зробив в прямому ефірі каналу "112".

За його словами, дії Нацради є незаконними — регулятор просто намагається догодити нинішній владі.

"Ви знаєте, Верховна Рада в першому читанні прийняла закон щодо можливості продовження повноважень членам Нацради, які сьогодні втратили в зв'язку з терміном дії свої повноваження, і прийняття рішення з їх участю є незаконним. Це стосується і каналу" 112 Україна ", можливості прийняття рішення, це стосується і телеканалу NewsOne ", — зазначив Віктор Медведчук.

Політик також акцентував увагу на тому, що з відповідною ініціативою виступили представники фракції "Слуга народу", а члени Нацради намагаються догодити владі, щоб "продемонструвати свою завзятість в цьому питанні".

"Тому Верховна Рада — а ініціаторами, ви пам'ятаєте, хто виступив, це фракція" Слуга народу"- намагається усунути цей недолік і цю прогалину. Ну, ми за цим, безумовно, спостерігаємо, ми категорично виступали проти, і ми не голосували за цей законопроект. у цих діях є незаконність діяльності Національної ради, який перетворився в ресурс боротьби з незалежними ЗМІ. Причому ми розуміємо, чому він це робить. Тому що сьогодні розслідується справа про розкрадання, зловживання на 100 млн грн саме Нацрадою ... ", — переконаний нардеп .

Раніше голова Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук заявив, що чинна влада намагається закрити рот вільним і демократичним ЗМІ, які представляють позиції усіх політичних сил.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!