Головна Новини Політика внутрішня політика Глава «Укравтодору» пішов у відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава «Укравтодору» пішов у відставку

Новак обіймав цю посаду три роки

24 вересня 2019, 18:05 comments1857
Поділіться публікацією:
Глава «Укравтодору» пішов у відставку

Славомір Новак пішов у відставку з посади голови Державного агентства автомобільних доріг України, повідомляє прес-служба відомства.

"У зв'язку з завершенням 3-річної каденції на посаді керівника Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак подав прем'єр-міністру України заяву про відставку", — сказано в повідомленні.

Новак зазначив, що прийняв рішення про звільнення кілька тижнів тому.

Керівник Держагентства розповів про свої досягнення на посаді. Зокрема, був створений Дорожній фонд, відомство провело децентралізацію доріг і поліпшило використання існуючих кредитних ліній від міжнародних фінансових організацій. Також з'явилися перший середньостроковий план розвитку галузі на 2018-2022 рр. і стратегія розвитку територіальних доріг. В Україні впроваджується технологія бетонних доріг.

За словами Новака, відомство ввело новий підхід до контролю якості, європейський стандарт гарантій на будівництво і ремонт доріг, відкрило ринок для приватних компаній та ін.

Як повідомляли "Коментарі", раніше міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що Славомір Новак буде звільнений з посади голови "Укравтодору".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!