Головна Новини Політика внутрішня політика У новому Європарламенті з'явилась група "друзів України"
commentss НОВИНИ Всі новини

У новому Європарламенті з'явилась група "друзів України"

Основними цілями групи "друзів України" є політична підтримка України та економічна інтеграція до ЄС

24 вересня 2019, 22:28 comments1990
Поділіться публікацією:
У новому Європарламенті з'явилась група "друзів України"

У Європарламенті дев'ятого скликання створили неформальну групу "друзів європейської України". Її установче засідання відбулося у вівторок, 24 вересня. Про це повідомляє DW.

Як заявив євродепутат з фракції "Оновити Європу" Пятрас Ауштрявічюс, який вів засідання, 50 євродепутатів з шести фракцій висловили бажання увійти до цієї неформальної групи.

Двома основними цілями групи на 2019-2024 роки Ауштрявічюс назвав політичну підтримку України та економічну інтеграцію країни до ЄС.

"Ми повинні все зробити, щоб питання України завжди було на порядку денному, щоб ніхто не сказав, що це другорядне питання", — зазначив литовський політик.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Зеленський запропонував прем'єру Італії створити спільну групу для з'ясування обставин загибелі журналіста Роккеллі.

На зустрічі було порушено питання засудженого в Італії громадянина України Віталія Марківа. Глава держави зазначив, що очікує всебічного та об'єктивного розгляду цієї справи, й запропонував створити спільну слідчу групу для з'ясування обставин смерті італійського журналіста Андреа Роккеллі"



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!