Головна Новини Політика внутрішня політика Віктор Медведчук розповів, як залучити інвесторів в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Віктор Медведчук розповів, як залучити інвесторів в Україну

Інвестиції прийдуть в Україну тільки після завершення війни на Донбасі, вважає голова політради партії ОПЗЖ Віктор Медведчук

25 вересня 2019, 14:34 comments1725
Поділіться публікацією:
Віктор Медведчук розповів, як залучити інвесторів в Україну

Голова Політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат України IX скликання Віктор Медведчук заявив, що інвестиції в Україну прийдуть тільки тоді, коли припиняться бойові дії на Донбасі, настане мир і буде створений певний клімат для інвесторів. Про це парламентарій сказав в ефірі телеканалу "112 Україна".

За словами політика, для інвесторів також важливо, щоб вироблена ними продукція була реалізована, тільки тоді можна говорити про успішні інвестиції.

"А реалізація може мати місце тоді, коли в країні є гроші, у людей є гроші. І всі це добре розуміють. І найголовніше – не останнє, а найголовніше і найперше – в країну прийдуть інвестиції тоді, коли в країні буде мир і будуть припинені бойові дії на Донбасі. І ось це головне, а не МВФ та співпраця. Не МВФ і знущання над країною і людьми, а саме мир і припинення бойових дій – це головний сигнал, який може породити створення інвестиційного клімату", – зазначив він.

Віктор Медведчук також додав, що обсяг зовнішніх інвестицій скоротився.

"Приплив прямих інвестицій (ми зараз говоримо про зовнішні, іноземні інвестиції) був щорічний в обсязі 5,5‒5,7 млрд доларів. У 2018 році він був 2,9 млрд, а в цьому році, за підсумками, навіть якщо припустити зростання, яке мало місце з початку року, він буде десь 2,35‒2,45", ‒ розповів нардеп.

Нагадаємо, раніше голова Політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук заявляв, що для поліпшення інвестиційного клімату необхідно повністю усунути вплив влади та адміністративний тиск на бізнес.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!