Головна Новини Політика внутрішня політика Журналісти запідозрили чиновника Нацполіції у поширенні фейків
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналісти запідозрили чиновника Нацполіції у поширенні фейків

На думку журналістів, фейковий інформаційний ресурс проводив інформаційні атаки проти чинних і колишніх правоохоронців, юристів та суддів

26 вересня 2019, 11:51 comments1489
Поділіться публікацією:
Журналісти запідозрили чиновника Нацполіції у поширенні фейків

Начальник Головного слідчого управління Нацполіції Євген Шевцов може мати відношення до створення фейкового сайту, з якого велися атаки на представників виконавчої і судової влади. Про це повідомляє проект ACAB UA.

Як зазначається, робота фейскового інформаційного ресурсу була зупинена завдяки роботі групи ACAB UA.

"Після публікації ACAB UA від 20 вересня про те, що Євген Шевцов створив клон нашого сайту та розміщує на ньому негативні матеріали про силовиків, суддів і чиновників від імені групи ACAB UA, цей фейковий сайт (http://acabua.press/) був видалений. В даний час матеріали цього ресурсу ще доступні в кеші Гугла", — йдеться в повідомленні групи.

Як відзначають журналісти ACAB UA, з платформи віддаленого сайту проводилися інформаційні атаки на адресу чинних і колишніх чиновників, правоохоронців, юристів і суддів.

"Звертає на себе список мішеней ресурсу, керованого від імені Шевцова.. Це юрист Андрій Довбенко, член комісії з питань правової реформи Анна Огренчук, юрист Олександр Грановський, суддя ВСУ Анатолій Ємець, екс-чиновник АМКУ Віталій Абасов і інші люди з правоохоронної і судової системи. Матеріали проти цих людей цей ресурс для правдоподібності розбавляв вже опублікованими матеріалами про Шевцове, його дружині Олені Дегрик і сімейному бізнесі", — повідомляє ACAB UA.

На думку журналістів, питання про цілі створення сайту повинні бути адресовані начальнику Головного слідчого управління Нацполіції Євгену Шевцову.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!