Медведчук дав характеристику президентам і олігархам

Віктор Медведчук порівняв всіх президентів України між собою

Народний депутат партії "Опозиційна платформа - За Життя" Віктор Медведчук дав коротку і хлёсткую оцінку видатним політичним діячам минулого і сучасності. Таку добірку він зробив в ефірі телеканалу "Zik".

Так, на думку Медведчука, "Леонід Кравчук - мудрий, а Кучма - людина, яка за 10 років правління зробила дуже багато для України". Що стосується третього президента, то до нього політик виявився куди більш суворий.

"Ющенко тримав себе в собі, в своєму образі, і не вийшов з цього образу, будучи 5 років президентом України. Саме із-за нього, із-за його правління, почався економічний занепад України", - позначив нардеп.

В очах Медведчука Петро Порошенко є людиною амбіційною, але не здатним впоратися з отриманими можливостями.

"Зеленський же є людиною, у якої може бути велике майбутнє. Я хотів би щиро йому це побажати. Але він повинен зробити так, щоб ті люди, які йому довірилися, що не були розчаровані в ньому", - заявив опозиціонер свою думку про нинішній українській правителя.

Згадав Віктор Медведчук і закордонних політиків. Так, він вважає президента США Дональда Трампа бізнесменом, який зумів домогтися нового образу в політиці найпотужнішого держави, главу РФ Володимира Путіна - сильним, наполегливим і принциповим.

Крім того, він розповів і про своє ставлення до колег по партії Вадиму Рабиновичу і Тарасу Козаку.

"Рабинович - мудрий, дуже чутливий до несправедливості, який її сприймає емоційно, і цим закохує в себе багатьох людей. Я, наприклад, почав його поважати багато років тому саме за це якість. Тарас Козак - мій друг і партнер, надійний і порядна людина ", - зазначив політик.

Раніше Медведчук охарактеризував і своїх видатних колег по бізнесу. Рінат Ахметов в очах Медведчука - це талановита людина, а ось Ігор Коломойський - здатний авантюрист.

Згодом опозиційний політик позначив і себе.

"Проста людина, політик, один з керівників партії "Опозиційна платформа - За життя", який знає, чого він хоче, який знає, як досягти того, чого він хоче і буде цього добиватися", - підсумував Медведчук

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомив про експертну думку щодо проекту закону №1210, здатному внести зміни до Податкового кодексу.