Головна Новини Політика внутрішня політика Скандальну справу Насірова відправили в Антикорупційний суд
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандальну справу Насірова відправили в Антикорупційний суд

Тепер Насірова чекає повноцінний судовий розгляд

27 вересня 2019, 07:59 comments2065
Поділіться публікацією:
Скандальну справу Насірова відправили в Антикорупційний суд

Касаційний адміністративний суд Верховного суду України скасував усі рішення судів попередніх інстанцій, які були прийняті на користь екс-голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Судове засідання тривало більше 8 годин. Судді розглянули всі клопотання Насірова, якими він намагався усунути справи НАБУ і САП.

Спочатку Насіров просив передати справу в іншу палату ВСУ, а після того, як йому відмовили в цьому, він хотів вдруге заявити про відвід судів, зловживаючи своїми правами. Однак судді, не порушуючи процес, розглянули справу і поставили крапку.

У Центрі протидії корупції зазначили, що рішення суду остаточне і оскарженню не підлягає.

"Дворічна історія про "церемоніальні функції" нарешті закінчилася. Тепер Насірова чекає повноцінний судовий розгляд кримінальної справи проти нього в антикорупційному суді," – прокоментував рішення Верховного суду юрист ЦПК Андрій Савін.

Нагадаємо, що екс-главу ГФС підозрюють у прийнятті низки незаконних рішень щодо розстрочок рентних платежів на суму більше 2 мільярдів гривень для компаній, підконтрольних нардепу-втікачеві Олександру Онищенку.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", екс-глава ГФС Насіров заяив, що хоче першим постати перед Антикорупційним судом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!