Головна Новини Політика внутрішня політика Пальчевський заявив про свої мерські амбіції
commentss НОВИНИ Всі новини

Пальчевський заявив про свої мерські амбіції

Вибори мера Києва відбудуться наступної весни

29 вересня 2019, 22:55 comments4932
Поділіться публікацією:








Пальчевський заявив про свої мерські амбіції

Бізнесмен і телеведучий Андрій Пальчевський заявив, що готовий балотуватися в голови Київської міської ради, так як йому "набридли мені вибори від імені кланів. Про це він заявив в студії ефіру" ПОЛІТЕК ".

"До тих пір, поки я не відчую великий тиск вулиці простих людей на себе, і до речі не побачу рейтинги, які з'явилися, до тих пір рішення не буде. Ні з ким я це рішення узгоджувати не буду. І ці неузгодження абсолютно усвідомлені, тому що набридли мені вибори від імені кланів. мені здається, кияни вже можуть самостійно прийняти рішення на користь симпатичного їм людини, якій вони довіряють ", — позначив Пальчевський, відомий своєю активною підтримкою нинішнього президента Володимира Зеленського.


Що стосується версії про те, що можливим опонентом на місцевих виборах в Києві в квітні 2020 року біля Пальчевського буде відомий комік і учасник телепроекту "95 квартал" Євген Кошовий, бізнесмен відповів цілком схвально.

"На тлі інших" горбатих "рівніші буде. Чи піде він сам — не знаю. Але це буде набагато краще, ніж безліч інших членів" зю ", як я їх називаю. Це люди, які косили під друзів Зеленського", — позначив Андрій Пальчевський.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що МЗС Росії похвалив діючого гаранта України Володимира Зеленського в зв'язку з тим, що його слова відповідають вчинкам, чого на думку російської сторони, не можна було очікувати від його попередника, Петра Порошенка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!