Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук назвав єдиний спосіб повернути Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук назвав єдиний спосіб повернути Крим

Народний депутат, голова Політради партії «Опозиційна платформа — За життя» Віктор Медведчук заявив, що для повернення Україні контролю над анексованим Кримом необхідно домовлятися

30 вересня 2019, 14:31 comments19175
Поділіться публікацією:
Медведчук назвав єдиний спосіб повернути Крим

При цьому він зазначив, що нинішня влада має притягнути до відповідальності попередників, з чиєї вини півострів "пішов".

"Давайте поставимо запитання пану Турчинову, як пішов від нас Крим. Давайте поставимо його пану Порошенку. А що будуть робити в команді Зеленського для того, щоб повернути Крим? А от коли ми говоримо про Крим, то треба вимагати від влади, щоб вона пропонувала і щоб були притягнуті до відповідальності в Україні ті, завдяки кому Крим пішов, на жаль. Хочеться вірити, що це сталося тимчасово", – сказав народний депутат.

За словами нардепа, територіальну цілісність України неможливо відновити без президента Росії Володимира Путіна.

"Свою позицію я не зміню. Я контролюю свої слова, коли говорю про "руки Кремля". І я розумію, що багатьом це не сподобається. Але я пояснюю, що сьогодні в інтересах нашої країни і в інтересах всіх людей, які не люблять або навіть ненавидять Путіна, саме знайти спільну мову, домовитися, тому що це інтереси країни, інтереси наших людей",– підсумував Медведчук.

Нагадаємо, Віктор Медведчук заявляв, що інвестиційний клімат в Україні покращиться лише після повного припинення бойових дій на Донбасі і встановлення миру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!