Головна Новини Політика внутрішня політика Завтра Порошенко розповість багато цікавого
commentss НОВИНИ Всі новини

Завтра Порошенко розповість багато цікавого

Станом на 1 жовтня Петру Порошенко призначено дослідження на поліграфі

30 вересня 2019, 18:11 comments3201
Поділіться публікацією:
Завтра Порошенко розповість багато цікавого

У Київському науково-дослідному інституті судових експертиз на 1 жовтня заплановано проходження п'ятим президентом України Петром Порошенко психофізіологічного дослідження із застосуванням поліграфа. Про це повідомляє УНІАН, посилаючись на прес-службу інституту.

"Так, дійсно, таке дослідження (психофізіологічний із застосуванням поліграфа, — прим. Ред.) Призначено на завтра, 1 жовтня. Але більше, крім тієї інформації, яка призначена, довести до відома громадськості не можемо", — зазначено в повідомленні.

Прес-служба зазначила, що всі деталі можуть бути розголошені тільки з дозволу слідчих органів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що п'ятий президент України Петро Порошенко готовий відповісти на питання, підготовлені Державним бюро розслідувань на поліграфі в прямому ефірі. "Я не довіряю ГБР, я не довіряю його керівництву, я не вірю в об'єктивність і неупередженість слідства. І в той же час, на" Прямій "каналі, ті питання, — а у мене є цей перелік, — які вони хотіли озвучити, я готовий пройти поліграф в "прямому" каналі в прямому ефірі. Коли я це запропонував, у них великого ентузіазму з цього приводу не було ", — заявив тоді Порошенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!