Головна Новини Політика внутрішня політика «Опозиційна платформа – За життя»: заборона свободи слова та політичні репресії від влади
commentss НОВИНИ Всі новини

«Опозиційна платформа – За життя»: заборона свободи слова та політичні репресії від влади

Опозиційна партія повідомляє, що теперішня влада перевершила режими Януковича і Порошенка

30 вересня 2019, 20:27 comments2017
Поділіться публікацією:
«Опозиційна платформа – За життя»: заборона свободи слова та політичні репресії від влади

Влада посилює переслідування незалежних телеканалів "112 Україна", "NewsOne" і "ZIK", а щодо їх власника запустила політичні репресії. Про це заявили в партії "Опозиційна платформа – За життя".

"За дорученням теперішньої влади "112 Україна" вже позбавлений цифрової ліцензії, щодо "NewsOne" прийнято рішення про позбавлення ліцензії і справу направлено до суду, а телеканалу "ZIK" призначена незаконна перевірка. Саме ці три канали закликають до встановлення миру і припинення бойових дій на Донбасі. Сьогодні їх власник, член Політради партії "Опозиційна платформа – За життя" народний депутат Тарас Козак був викликаний на допит в СБУ", – йдеться в заяві, опублікованій на сайті партії. 

У партії зазначають, що виклик на допит власника телеканалів і депутата від опозиційної партії носить політичний та замовний характер.  А розслідування справи "про нібито державну зраду", за яким викликають на допит Тараса Козака, назвали інструментом політичних репресій. 

В опозиційній партії повідомляють, що активну роль у рейдерському захопленні каналу "112 Україна" грає Андрій Богдан, керівник Офісу президента. За даними незалежних ЗМІ, саме він є безпосереднім куратором захоплення телеканалу. У партії також звернули увагу на те, що останнім часом на міжнародному рівні відкрито обговорюються ганебна практика впливу Офісу президента на суддів, які розглядали справу телеканалу "112 Україна", і нелегітимного рішення Нацради з питань телебачення і радіомовлення, яке було миттєво підтримано Офісом президента.

У партії підкреслили, що справжні інтереси держави полягають в об'єктивному висвітленні подій в країні незалежними медіа, захисту свободи слова та боротьби з непрофесіоналізмом, дилетантством і корупцією у владі.

"Саме таких ЗМІ боїться влада, яка використовує власні повноваження і вручену їм народом владу для брудних маніпуляцій, знищення і віджимання бізнесу, для утримання влади за будь-яку ціну", ‒ наголошується в заяві.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі",  у  "Слузі народу" анонсували з'їзд партії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!