Разумков хоче скласти з себе повноваження голови "Слуги народу"

На з'їзді партії "Слуга народу" обговорюватиметься зміна голови партії

Керівник партії "Слуга народу" та голова Верховної Ради Дмитро Разумков підписав заяв про те, що хоче скласти з себе повноваження. Про це розповів заступник голови фракції "Слуги народу" Олександр Корнієнко у коментарі "Інтерфаксу".

"Таку заяву може прийняти лише з'їзд партії. Крім того, є ще багато питань, які потрібно якнайшвидше вирішити. Наприклад, у нас заплановано удосконалення статут партії ", – зазначив Корнієнко.

Партія "Слуга народу" проведе з'їзд наприкінці жовтня. Серед іншого на ньому обговорюватиметься зміна голови партії.

Нагадаємо, що Дмитро Разумков був головним політичним радником кандидата у президенти Володимира Зеленського. Згодом, після перемоги останнього на президентських виборах, стало відомо, що Разумков стане головою пропрезидентської партії та фракції у парламенті.

Та після виборів "Слуга народу" отримала абсолютну більшість у Верховній Раді. Як наслідок, Разумков став головою Верховної Ради, а фракцію очолив Давид Арахамія. Але головою партії досі залишався саме Разумков.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Зеленський висловився про публікацію української версії переговорів з Трампом.