Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський підписав указ про підтримку сімей, які виховують дітей-сиріт
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський підписав указ про підтримку сімей, які виховують дітей-сиріт

Документ сприятиме створенню належних умов для дітей

30 вересня 2019, 22:43 comments2339
Поділіться публікацією:
Зеленський підписав указ про підтримку сімей, які виховують дітей-сиріт

У понеділок, 30 вересня, президент України Володимир Зеленський підписав указ "Про деякі питання забезпечення прав і законних інтересів дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, розвитку і підтримки сімейних форм виховання дітей". Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Документ сприятиме створенню належних умов для забезпечення реалізації права дитини на проживання в сім'ї, підтримки сімей, які виховують дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Підписаним указом президент доручив Кабінету міністрів забезпечити до 1 грудня 2019 року подання на розгляд президентові України пропозицій щодо приєднання України до Конвенції про захист дітей та співробітництво з питань міждержавного усиновлення разом із законопроектом про внесення змін у деякі законодавчі акти України у зв'язку з приєднанням до Конвенції

Також Кабмін повинен розробити та затвердити в шестимісячний строк план дій зі створення розвиненої системи сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, поширення практики патронату і наставництва.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Зеленський висловився про публікацію української версії переговорів з Трампом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!