Головна Новини Політика внутрішня політика У Зеленського займаються плагіатом, а не думають про мир на Донбасі, - Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського займаються плагіатом, а не думають про мир на Донбасі, - Медведчук

Голова політради «Опозиційної платформи — За життя», народний депутат Віктор Медведчук закликав президента Володимира Зеленського подбати про мир в Україні, а не захищати «українські океани»

1 жовтня 2019, 17:32 comments1839
Поділіться публікацією:
У Зеленського займаються плагіатом, а не думають про мир на Донбасі, - Медведчук

"Участь президента України Володимира Зеленського в 74-й сесії Генеральної Асамблеї ООН не пройшла безслідно. Повернувшись до України, глава держави порадував країну новим указом "Про Цілі сталого розвитку України на період до 2030 року", зазначивши, що підтримує проголошені ООН глобальні цілі", – сказав Медведчук з сарказмом, коментуючи майже повну схожість указу з документом ООН під назвою "Система глобальних показників досягнення цілей в сфері сталого розвитку та виконання завдань Порядку денного в галузі сталого розвитку на період до 2030 року".

Політик пояснив, що при порівнянні двох документів абсолютно чітко видно, що указ президента України просто є перекладом документу ООН на українську мову. Більше того, перекладач не вникав у зміст тексту, про що свідчить один з пунктів указу — "Збереження і раціональне використання океанів, морів і морських ресурсів в інтересах сталого розвитку".

"В даному випадку турбує не тільки і не стільки плагіат Зе-влади, яка ще вчора під копірку переписувала законопроекти депутатів VIII скликання і видавала за свої, а сьогодні під виглядом указу президента видає напрацювання представників світового співтовариства. Тривожить і викликає побоювання інше: на жаль, президент Зеленський серйозно стурбований збереженням і раціональним використанням "українських" океанів, але навіть не згадав про припинення війни на Донбасі", – зазначив Медведчук.

За його словами, влада має думати про вирішення конфлікту на Донбасі, якого можна досягти протягом декількох тижнів.

"Саме відновлення миру в Україні, "зшивання" країни, повернення Донбасу в Україну і України на Донбас є головним стратегічним завданням. І досягти його найближчим часом – не за роки, а за лічені місяці або навіть тижні ‒ більш ніж реально", — підкреслив нардеп.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!