Головна Новини Політика внутрішня політика Комітет рекомендував Раді повторно розглянути законопроект про прослуховування нардепів
commentss НОВИНИ Всі новини

Комітет рекомендував Раді повторно розглянути законопроект про прослуховування нардепів

До законопроекту внесли 59 правок

1 жовтня 2019, 19:07 comments1578
Поділіться публікацією:
Комітет рекомендував Раді повторно розглянути законопроект про прослуховування нардепів

Комітет Верховної ради з питань правоохоронної діяльності рекомендував парламенту розглянути проект закону про прослуховування народних депутатів у другому читанні. Про це повідомив голова комітету Денис Монастирський, передає кореспондент РБК-Україна.

Зокрема, рішення підтримали 20 членів комітету.

"Пропонується ухвалити рішення рекомендувати Верховній раді прийняти законопроект № 1009 з відповідними правками в повторному другому читанні та в цілому. Рішення прийнято",- повідомив Монастирський.

За словами голова підкомітету з питань кримінального процесуального законодавства Юлії Яцик до повторного другого читання проекту надійшло 279 правок. Робоча група підтримала 59, а понад 200 поправок було відхилено.

"Під час робочої групи вирішили, що недоцільно в цьому законопроекті порушувати питання зняття депутатської недоторканості і внесення змін до закону України про статус "Народного депутата", та, відповідно, до статті 482 КПК України. Оскільки внесення змін до цих законопроектів тягнуть за собою, як наслідок, і зміни до регламенту роботи Верховної ради ", — пояснила Яцик.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Зеленський розповів, хто тепер відповідає із земельних питань.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!