Головна Новини Політика внутрішня політика Лідери "ЛНР" і "ДНР" закликали Зеленського до прямих переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

Лідери "ЛНР" і "ДНР" закликали Зеленського до прямих переговорів

Сепаратисти заявили, що Україна не отримає контроль над кордоном

2 жовтня 2019, 12:34 comments2760
Поділіться публікацією:
Лідери "ЛНР" і "ДНР" закликали Зеленського до прямих переговорів

Голови самопроголошених ЛНР і ДНР в своїй сьогоднішній спільній заяві звернулися до українського президента Володимира Зеленського. Як передає ресурс окупантів "ДНР", Денис Пушилин і Леонід Пасічник впевнені, що Україна не отримає контроль над кордоном.

"Закликаємо пана Зеленського не диктувати нам умови, — говорять сепаратисти, — Коли він каже, що вибори на Донбасі пройдуть тільки після того, як Україна отримає контроль на кордоні, він не розуміє, що вирішувати не йому. Коли пройдуть вибори, вирішувати нам". Пушилин і Пасічник вимагають від глави української держави вести з ними переговори безпосередньо, а також погоджувати всі зміни по особливому статусу Донбасу. В іншому випадку, за словами сепаратистів, вони вважатимуть їх порушенням Мінських угод, а отже – юридично недійсними.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Пушилин і Пасічник у своїй заяві за "формулою Штайнмайера" висловили думку, що такий крок свідчить про визнання права жителів Донбасу на самостійне визначення своєї долі. Крім того, "лідери" самопроголошених республік заявили, що будуть продовжувати переговори в Мінську, щоб, зрештою, прийти до "повного самоврядування та самовизначення".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!