Головна Новини Політика внутрішня політика Виборці Зеленського на Сході і в Центрі незабаром перейдуть до партії Медведчука, - політтехнолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Виборці Зеленського на Сході і в Центрі незабаром перейдуть до партії Медведчука, - політтехнолог

Політтехнолог Михайло Чаплига прогнозує, що рейтинг президента Володимира Зеленського та партії «Слуга народу» незабаром почне різко знижуватися і виборці нинішнього глави держави у східних і центральних регіонах почнуть підтримувати партію «Опозиційна платформа — За життя»

3 жовтня 2019, 19:18 comments1619
Поділіться публікацією:
Виборці Зеленського на Сході і в Центрі незабаром перейдуть до партії Медведчука, - політтехнолог

"Самому Зе і його "слугам" треба готуватися до обвалення свого рейтингу. І тоді місцеві вибори, які вони запланували на квітень 2020-го, краще не проводити — у місцевих радах на Сході буде партія Медведчука, в Центрі — Медведчук-Бойко і Юля, а на Заході — Петро", — вважає експерт.

За словами Чаплиги, економічна політика нової влади призвела до зниження інвестиційної привабливості України, відтоку бізнесу з країни і як результат — зниження України в рейтингу Doing Business.

Політтехнолог зазначив, що почала зростати заборгованість по зарплаті, насамперед на промислових підприємствах.

"Якщо нічим платити зарплату на фабриках-заводах, які виробляють руду, труби, сталь etc — завтра кризу відчують всі. І турфірми, і маркети, і базарні торговці, і лікарі, і рвачі, айтішники з задертим носом!", — уточнив експерт.

Чаплига прогнозує, що найстрашніше почнеться у разі зупинки містоутворюючих підприємств на кшталт гірничо-збагачувальних і металургійних заводів, а також цілі галузі економіки. Тоді, за його словами, повториться ситуація 1990-х років з "шахтарськими походами на Київ".

Експерт впевнений, що український народ незабаром усвідомлює сутність нової влади.

"Український народ швидко розбереться, що Зе і його "слуги" — це насправді "слуги Коломойського", а ніякі не "слуги народу", — підкреслив Чаплига.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!