Головна Новини Політика внутрішня політика Діаспора просить у Зеленського пояснень
commentss НОВИНИ Всі новини

Діаспора просить у Зеленського пояснень

В українській діаспорі Канади стурбовані згодою президента Зеленського на "формулу Штайнмайера"

3 жовтня 2019, 06:15 comments13630
Поділіться публікацією:
Діаспора просить у Зеленського пояснень

Діаспора Канади просить президента Володимира Зеленського запевнити світ у тому, що незалежність і територіальна цілісність України не підлягають обговоренню. Про це в середу, 2 жовтня, заявила президент Конгресу українців Канади Олександра Хічій, повідомляє Укрінформ.

"Багато жителів України та українців за кордоном дуже стурбовані згодою президента Зеленського на російські умови проведення зустрічі в Нормандському форматі. Президенту слід чітко заявити, що незалежність і територіальна цілісність України не обговорюються", — сказала Хічій.

Вона закликала президента Володимира Зеленського упевнитися в те, що вибори в тимчасово окупованих районах Луганської та Донецької областей не будуть проводитися, поки їх не залишать російські війська і підтримувані з Москви бунтівники, а також поки не буде відновлено контроль України за кордоном з РФ.

Нагадаємо, вчора глава держави Володимир Зеленський провів короткий брифінг, тезисно пояснивши наслідки "формули Штайнмайера" для окупованої частини Донбасу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.ukrinform.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!