Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук пообіцяв боротися за незалежність українських ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук пообіцяв боротися за незалежність українських ЗМІ

Лідер найбільшої опозиційної фракції Віктор Медведчук вважає, що українську владу не влаштовують незалежні телеканали та їх політика

3 жовтня 2019, 15:00 comments1562
Поділіться публікацією:
Медведчук пообіцяв боротися за незалежність українських ЗМІ

Чинна українська влада пішла шляхом зачистки інформаційного простору в Україні, через що в країні сильно страждає свобода слова. Таку думку висловив у кулуарах журналістам народний депутат IX скликання Верховної Ради голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук

За його словами, українську владу не влаштовують незалежні телеканали, не влаштовує їх політика, яка зводиться до того, щоб запрошувати всі політичні сили, думати і вислухати альтернативні точки зору різних політичних поглядів, різних політичних сил.

"Ми засуджуємо це, будемо боротися за незалежність телевізійних каналів, за незалежність всіх засобів масової інформації", — зазначив Віктор Медведчук.

Голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", вважає, що тиск на телеканали "112 Україна", NewsOne і ZIK здійснюється нібито на чолі з президентом Зеленським і керівником Офісу президента Андрієм Богданом.

Крім того, політик впевнений, що свобода слова в Україні отримує серйозні втрати саме через таку політику, яку обрала влада і яку вона нібито "нав'язала Національній раді з питань телебачення і радіомовлення".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!