Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський розповів про підготовку нового закону про особливий статус Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про підготовку нового закону про особливий статус Донбасу

Закон про особливий статус Донбасу діє до 31 грудня 2019 року

3 жовтня 2019, 21:11 comments2043
Поділіться публікацією:
Зеленський розповів про підготовку нового закону про особливий статус Донбасу

Президент України Володимир Зеленський заявив, що новий закон про особливий статус Донбасу не буде підписуватися на зустрічі в нормандському форматі. Про це президент повідомив у відеозверненні.

"Чи Буде там (на зустрічі в нормандському форматі, — ред.) підписуватися новий закон про особливий статус Донбасу? Ні, цей закон діє до 31 грудня 2019 року. Буде новий закон. Чи будемо ми його самі розробляти і швидко приймати? Ні, ми напишемо його разом у співпраці та публічному обговоренні з усім українським суспільством, не перетинаючи жодної червоної лінії. Ніякої капітуляції, здачі національних інтересів та договорняків", — заявив президент.

Нагадаємо, що раніше Зеленський відмовився виступити з трибуни парламенту і пояснити перспективи України в разі реалізації "формули Штайнмаєра".

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Зеленський виступив із зверненням через акції проти "формули Штайнмайера". За його словами, він поважає конситуационное право громадян України на протест, а також заявив, що не збирається здавати Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!