Головна Новини Політика внутрішня політика Геращенко - Зеленському: "Вам би ми і повірили, але ми не віримо Путіну"
commentss НОВИНИ Всі новини

Геращенко - Зеленському: "Вам би ми і повірили, але ми не віримо Путіну"

Нардеп від Євросолідарності дорікнула "слуг народу" в приховуванні ряду наслідків

7 жовтня 2019, 19:53 comments2623
Поділіться публікацією:
Геращенко - Зеленському: "Вам би ми і повірили, але ми не віримо Путіну"

Мінські угоди, підписані в 2014 році, змогли в найкривавіші дні вирішити питання "сірих зон" на Донбасі, де люди перебували в постійній небезпеці, відсутності соціального забезпечення і під загрозою повномасштабної війни. Нинішня перспектива розведення сил обіцяє Україні відновлення "сірих зон". Про це заявила співголова партії "Європейська солідарність" Ірина Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

"Російська влада облаштували під Дебальцеве і Новоазовським свої військові бази. Там і зараз залишаються бойовики і російські окупаційні війська. Чому вони не відходять? Чому ці населені пункти не передають Україні згідно Мінського угодами?", — звертається політик у своєму відеоролику.

Також Геращенко позначила, що всі питання, які пов'язані з майбутнім розведенням збройних сил з лінії розмежування на Донбасі, повинні бути чітко озвучені Офісом президента для громадян України, так як одного тільки "піонерсько-барабанного" запевнення: "тільки повірте нам, все буде добре ", недостатньо.

"Ми, може, і повірили б вам, але ми не віримо Путіну. Ми не віримо йому ні на гріш, тому ми хочемо знати, які є гарантії, що Путін, який обманював весь цей час не тільки Україну, але і все міжнародне співтовариство , сьогодні стане людиною, який раптово виконає обіцяне ", — резюмувала вона.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков позначив свій обмежений вплив на відведення озброєних терористів т.зв. "Л/ДНР" відповідно до "формулою Штайнмайера".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!