Головна Новини Політика внутрішня політика "Оппозиционная платформа – За життя" - найактивніша команда в Дніпрі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Оппозиционная платформа – За життя" - найактивніша команда в Дніпрі

Гуфман довів, що у політика життя після виборів тільки починається

8 жовтня 2019, 13:51 comments3173
Поділіться публікацією:
"Оппозиционная платформа – За життя" - найактивніша команда в Дніпрі

Відшуміли поствиборні баталії і більшість політичних партій затихли, а багато хто й зовсім згорнули свою діяльність, особливо на місцях. Однак є і безпрецедентні виключення — найактивнішою з місцевих осередків парламентських партій як і раніше залишається Дніпровська міська організація "Опозиційною платформи — За Життя".

До такого висновку прийшли журналісти регіональних ЗМІ, проаналізувавши активність партій, які пройшли в нову Верховну Раду: Слуга народу, "Опозиційна платформа — За Життя", Європейська солідарність, Голос і Батьківщина.

Місцеві ЗМІ зазначають, що на тлі не зменшувати темпи "Опозиційною платформи — За Життя", інших в Дніпрі не видно і не чутно.

І тут мова йде не про гасла і розмахування прапорами, а про системні і досить цікавих проектах для городян. Варто зазначити, що такий підхід вже не перший рік демонструє керівник міського осередку "Опозиційна платформа — За Життя" Геннадій Гуфман і команда, яку він зібрав. Багато з проектів почалися задовго до того, як Гуфман очолив міську партійну організацію, за його особистою ініціативою, а тепер дуже гармонійно влилися в роботу партії.

Так, в Дніпрі під егідою Геннадія Гуфмана проходить досить багато проектів і подій. На сьогодні в Дніпрі реалізується близько 10-ти соціальних, творчих, дитячих та екологічних проектів, ініціаторами яких виступає дніпровська команда. І це не підготовка до місцевих виборів, і не ситуативна активність у зв'язку з минулими парламентськими виборами, а, як пояснюють координатори, просто звичайна партійна робота.

"За останні чотири роки нам вдалося побудувати довгострокові відносини зі своїми виборцями, незалежно від виборів. І сьогодні наші цілі і підходи не змінюються. Всі наші проекти в Дніпрі успішно працюють не один рік і ми будемо тільки нарощувати темпи. Ми прагнемо повернути людям соціальний оптимізм , віру в завтрашній день ", — прокоментував Геннадій Гуфмана стратегію на найближче майбутнє.

Про заходи міської парторганізації в Дніпрі і життя міста розповідає газета "Життя Дніпра". Вона виходить вже майже 2 роки, і, судячи з планів підписки, буде виходити незалежно від наявності або відсутності виборів. Отримати її можна в партійних наметах, які регулярно з'являються на вулицях Дніпра. До речі, там же можна оформити і безкоштовну передплату на це видання на наступний рік. Більш молода аудиторія отримує інформацію з сайту та з соцмереж, в яких партія, на подив, досить активно представлена. Дніпровська команда продовжує реалізовувати свої соціальні проекти, придумуючи різні формати, корисні і цікаві для дніпрян різного віку.

Наприклад, в ці вихідні відбувся фінал масштабного проекту — Дворові гри, на який з'їхалися чемпіони відбіркових етапів з усіх житлових масивів і районів Дніпра. Проект тривав чотири місяці, відбіркові етапи проходили щотижня у дворах міста. А кількома днями раніше все місто розбурхала акція "Погляд у майбутнє", в ході якої пенсіонери Дніпра безкоштовно пройшли обстеження у офтальмологів і отримали закуплені партією окуляри, згідно призначень лікаря.

Крім того, активно триває і проект "Міська квіти", який було розпочато ще в травні: щомісяця подарунки отримують найбільш активні городяни, постійно проходять розіграші квітів для клумб у дворах багатоповерхівок.

Соціально орієнтованої стратегія, обрана дніпровськими партійцями, практично обеззброює їх опонентів, оскільки, як висловлюється сам Гуфман, "безумовно добрі і незмінно потрібні ініціативи" складно критикувати. Особливо на тлі власної пасивності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!