Головна Новини Політика внутрішня політика У справі Пашинського можуть змінити статтю
commentss НОВИНИ Всі новини

У справі Пашинського можуть змінити статтю

Екснардепу інкримінують нанесення тяжких тілесних ушкоджень

9 жовтня 2019, 15:24 comments3724
Поділіться публікацією:
У справі Пашинського можуть змінити статтю

Голова Державного бюро розслідувань (ДБР) Роман Труба під час прес-конференції не виключив, що кримінальне провадження щодо колишнього народного депутата Сергія Пашинського може бути перекваліфіковане.

"Ми не виключаємо що буде змінена кваліфікація. Зокрема, слідчі ДБР під час розслідування повинні встановити або заперечити факт чи народний депутат виходячи з автомобіля тримав в руках зброю", — сказав керівник ДБР.

Труба зазначив, що в даний час справа ґрунтується, в основному, на доказах, наданих Васильківським відділенням поліції і прокуратури Київської області.

"Слідчі в цьому випадку і прокурори спрацювали професійно. Ймовірно саме через це кримінальне провадження забрали від них і передали в Генеральну прокуратуру України", — заявив він.

Як повідомляв сайт "Коментарі", 7 жовтня Печерський районний суд заарештував Сергія Пашинського на 60 днів без права внесення застави. ДБР звинувачує Пашинського в умисному заподіянні тяжкого тілесного ушкодження жителю одного з сіл Васильківського району В'ячеславу Хімікусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!