Головна Новини Політика внутрішня політика У Зеленського повідомили, коли пройдуть вибори мера в Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського повідомили, коли пройдуть вибори мера в Києві

Глава фракції "Слуга народу" позначив, що вибори пройдуть на початку наступного року

9 жовтня 2019, 21:51 comments2323
Поділіться публікацією:
У Зеленського повідомили, коли пройдуть вибори мера в Києві

Перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що вибори в Києві можуть відбутися не раніше ніж в січні-лютому 2020 року. Про це передає інформагентство "РБК-Україна".

За його словами, місцеві вибори по всій країні можуть відбутися навесні, проте він не бачить сенсу розводити їх за часом.

"З огляду на всі законодавчі процедури та терміни, місцеві вибори в Києві можуть відбутися не раніше ніж в січні-лютому. Однак якщо місцеві вибори по всій країні — перші вибори відповідно до реформи адміністративно-територіального устрою — відбудуться навесні, то, можливо, не буде сенсу розводити їх за часом з різницею в місяць або два ", — заявив Корнієнко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на найближчих виборах міського голови в столиці перемогу можуть здобути такі потенційні кандидати як Віталій Кличко, Андрій Пальчевський або Олександр Омельченко.

А ось шанси на перемогу інших ймовірних кандидатів на пост мера істотно нижче. Володимира Бондаренко готові підтримати 6,7% респондентів, Андрія Іллєнка — 5,1%, Олександра Попова — 4,3%, Миколу Катеринчука — 3,1%, Анатолія Гриценка — 2,8%, Геннадія Балашова — 2,4%, Ігоря Смешко — 2,3%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!