Головна Новини Політика внутрішня політика Закон заважає саджати корупціонерів, - Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Закон заважає саджати корупціонерів, - Зеленський

Президент зазначив, що весь народ вважає екснардепа Сергія Пашинського «бандитом»

10 жовтня 2019, 12:28 comments2238
Поділіться публікацією:
Закон заважає саджати корупціонерів, - Зеленський

Президент Володимир Зеленський заявив, що покарати чиновників-корупціонерів заважає законодавство, яке забороняє тиснути на правоохоронні органи.

"Коли я прийшов, на другий день я думав, ми будемо всіх корупціонерів саджати. При цьому коли перші наручники наділи всі сказали "ай яй яй", президент не має права впливати на правоохоронні органи... А я можу збирати наради і обговорювати з правоохоронцями їх дії? Ага, так не можна... Я можу їх запитати: де посадки людей? Ну можна, але дуже обережно. Так я маю підбирати слова. Не дай Бог, це буде вплив", — пояснив він під час спілкування на Фудмаркеті в Києві.

Глава держави додав, що проводить регулярні наради з силовиками і запитує про результати розслідування. Що стосується звинувачень на адресу колишнього нардепа Сергія Пашинського, Зеленський запропонував журналістам запитати у людей "Пашинський бандит чи ні?".

"Я даю вам 100%, сто чоловік запитайте — сто чоловік скажуть "так", — переконаний глава держави.

Як повідомляв сайт "Коментарі", 7 жовтня Печерський районний суд заарештував Сергія Пашинського на 60 днів без права внесення застави. ДБР звинувачує Пашинського в умисному заподіянні тяжкого тілесного ушкодження жителю одного з сіл Васильківського району В'ячеславу Хімікусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!