Головна Новини Політика внутрішня політика "Можливості запобігти арештам українців у Криму дуже обмежені", - Пристайко
commentss НОВИНИ Всі новини

"Можливості запобігти арештам українців у Криму дуже обмежені", - Пристайко

Україна сподівалася, що РФ припинить арешти українців після обміну

11 жовтня 2019, 17:41 comments1950
Поділіться публікацією:
"Можливості запобігти арештам українців у Криму дуже обмежені", - Пристайко

Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко заявив, що запобігти арештам українців у Криму можна лише через тиск міжнародних партнерів України. Про це заявив Пристайко в інтерв'ю "Радіо Свобода".

Також він додав, що Україна сподівалася, що після обміну утримуваними особами з Російською Федерацією "перестануть з'являтися нові політичні в'язні".

"Єдиним діючим на сьогодні механізмом, залишається тиск наших міжнародних партнерів. Тобто наші можливості по тому, як зробити так, щоб ці люди не потрапляли в руки до ФСБ, дуже обмежені. Ми завжди раді бачити тих людей, які хотіли б жити разом з нами на нашій території, і це обов'язок наш, нашого народу і уряду створити умови достатні для того, що ці люди могли переїхати хоча б тимчасово і тут продовжувати жити, але як забезпечити їх права, захистити їх права в Криму, це складно без допомоги наших західних партнерів", — заявив Пристайко.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Пристайко описав три сценарії для Донбасу. Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко заявив, що президент України Володимир Зеленський та його команда намагаються завершити розпочатий мінський процес за припинення війни і повернення окупованих Україні територій на Донбасі або показати його безперспективність і перейти до інших варіантами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!