"Медведчук перетворився в серйозного конкурента команді Зеленського", - політичний оглядач Максим Семенов

Cеменов прогнозує, що через невиконання обіцянок виборці Зеленського будуть переходити до більш послідовних політиків

Якщо Джо Байден зазнає поразки на президентських виборах в США, то ослабнуть позиції української еліти, пов'язаної з Демократичною партією, прогнозує політичний оглядач Максим Семенов в матеріалі для Лента.ру.

В результаті програшу демократів посиляться позиції української "партії миру" на чолі з Віктором Медведчуком, пояснює політичний оглядач.

"Що, у свою чергу, посилить позиції адептів світу з Росією, наприклад, Віктора Медведчука", - прогнозує журналіст.

Семенов нагадує, що партія Медведчука, посіла друге місце на виборах до Верховної Ради, сьогодні протистоїть "партії війни" в особі Порошенко, Тимошенко, "Голоси" та інших.

Політичний оглядач зазначає, що сили Медведчука складуть серйозну конкуренцію команді Зеленського, чия політика щодо Донбасу досить непослідовна. Поки президент на прес-конференції категорично засуджує введення військового стану і наполягає на тому, що "не хоче лякати людей", міркує про силу дипломатії і цінності кожної людини, його ставленики підтримують насильницьку русифікацію і говорять про неможливість амністії.

У зв'язку з цим, Семенов прогнозує, що через невиконання обіцянок виборці Зеленського будуть переходити до більш послідовних політиків, маючи на увазі Медведчука.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Медведчук розчарований Зеленським через мовне питання.