Головна Новини Політика внутрішня політика В Україні посилили боєготовність військових частин: в Генштабі ЗСУ зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні посилили боєготовність військових частин: в Генштабі ЗСУ зробили заяву

Офіційна причина, за якою буде посилена боєготовність - можливі провокації під час святкування Дня захисника України

12 жовтня 2019, 22:37 comments3257
Поділіться публікацією:
В Україні посилили боєготовність військових частин: в Генштабі ЗСУ зробили заяву

Протягом вихідних і святкових днів буде посилена боєготовність всіх військових частин Збройних сил України. Про це повідомила прес-служба Генерального штабу ЗСУ на своїй сторінці в Facebook.

"За наказом Головнокомандуючого Збройними силами України посилена боєготовність всіх військових частин. Під особливу, більш посилену охорону взяті військові об'єкти. Чергові та резервні підрозділи будуть нести службу в режимі готовності", — йдеться в повідомленні.

Прес-служба Генштабу зазначила, що посилення боєготовності відбудеться як в пунктах дислокації (ред. – по всій Україні), так і в районах проведення військових дій.

Генштаб також звернувся до українців – у відомстві попросили громадян захистити себе від проникнення на охоронювані території, а також від провокаційних дій поряд з військовими частинами та іншими подібними об'єктами.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українські військові в рамках розведення сил і засобів в районі Золотого і Петровського відійдуть на позиції, які займали у 2016 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!