Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук назвав НАБУ філією американської розвідки
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук назвав НАБУ філією американської розвідки

Віктор Медведчук прокоментував публікацію листування співробітників НАБУ

15 жовтня 2019, 17:47 comments1650
Поділіться публікацією:
Медведчук назвав НАБУ філією американської розвідки

Голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя" вважає, що скандал з НАБУ-гейтом вийшов на новий рівень після публікації народним депутатом Андрієм Деркачем листування співробітників НАБУ — Національного антикорупційного бюро України — і американського посольства. Про це політик розповів в інтерв'ю сайту "Україна.ру": "Стало очевидно, що представники української влади не тільки втручалися у виборчі процеси США, але і мали безпосереднє відношення до міжнародної корупції".

"Те, що у ЗМІ назвали НАБУ-гейтом, змушує під іншим кутом поглянути і на "справу Манафорта", розкручену при безпосередній участі народного депутата VIII скликання Сергія Лещенка та голови НАБУ Артема Ситника. А також зрозуміти справжню мету створення і функціонування в Україні так званого Незалежного антикорупційного бюро. Скріни листування Поліни Чиж, помічниці першого заступника НАБУ Гізо Углави, зі спеціалістом з правових питань програми боротьби з корупцією департаменту юстиції США посольства США в Україні Анною Ємельяновою дозволяють встановити, що співробітники НАБУ передавали у посольство США в Україні інформацію про кримінальні провадження, якими займається бюро. Більш того, є свідчення координації дій співробітників НАБУ та посольства США. Це говорить про те, що НАБУ в ручному режимі управлявся з Вашингтона, по суті будучи філією зовнішньої розвідки США, що фінансуються з українського бюджету".

истування, що стало надбанням громадськості,  дозволяє стверджувати, що київська влада зробила Україну заручницею політичних інтриг і корупційних афер представників американського істеблішменту. Саме по недоумству та неповноцінності української влади країна опинилася між молотом (демократами) і ковадлом (спраглої справедливого розслідування адміністрацією Трампа)", — вважає політик.

Як відомо, Віктор Медведчук 8 січня 2019 року першим в Україні заявив про те, що українські громадяни, що займають державні посади втручалися у вибори в США. "Ситник і Лещенко керувалися лише запитами представників штабу Демократичної партії США. І свідомо завдали шкоди національним інтересам України", — зазначив Медведчук.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!