Головна Новини Політика внутрішня політика Заступник генпрокурора позивається до ГПУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Заступник генпрокурора позивається до ГПУ

Каська подав позов до суду, щоб спростувати недостовірну інформацію

15 жовтня 2019, 22:35 comments1856
Поділіться публікацією:
Заступник генпрокурора позивається до ГПУ

У середу, 16 жовтня, Верховний Суд у складі колегій суддів Касаційного цивільного суду розгляне справу за позовом першого заступника Генерального прокурора Віталія Каська до Генпрокуратури України. Про це свідчать дані на сайті Верховного суду.

Повідомляється, що в графі суть позову значиться “спростування недостовірної інформації”. Доповідачем у справі значиться Ірина Вікторівна Литвиненко.

У той же час народний депутат від округу № 25 в Дніпрі, член партії “Слуга народу” Максим Бужанський стверджує, що позов стосується справи щодо приватизації Каськом службової квартири.

Нагадаємо, що з травня 2014 по лютий 2016 року Касько обіймав посаду заступника генпрокурора. 15 лютого 2016 року заступник Генерального прокурора України Віталій Касько подав у відставку, яку задовольнили того ж дня. А вже у квітні того ж року ГПУ повідомила Каську підозру в шахрайстві щодо отримання службових квартир. За версію слідчих, Касько вчинив шахрайство, надавши недостовірну інформацію про відсутність постійного житла у Києві та через завищення фактичної кількості членів сім’ї.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", екс-співробітник представництва президента в Криму потрапила під суд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!