Головна Новини Політика внутрішня політика У Раді запропонували призначити Ольгу Совгирю представником ВР у Конституційному суді
commentss НОВИНИ Всі новини

У Раді запропонували призначити Ольгу Совгирю представником ВР у Конституційному суді

Ініціатором проекту став нардеп від політичної партії "Слуга народу" Федір Веніславський

16 жовтня 2019, 14:03 comments1361
Поділіться публікацією:
У Раді запропонували призначити Ольгу Совгирю представником ВР у Конституційному суді

Сьогодні, 16 жовтня, в парламенті зареєстрували проект постанови про призначення Ольги Совгіри представником Верховної Ради України у Конституційному суді. Про це повідомляється на офіційному сайті ВР.

Так, ініціатором проекту став нардеп від політичної партії "Слуга народу" Федір Веніславський. У свою чергу голова парламенту Дмитро Разумков включив проект постанови до порядку денного другої сесії Верховної Ради України.

"Відповідно до частини другої статті 85 Конституції України Верховна Рада України постановляє: призначити Совгирю Ольгу Володимирівну на посаду постійного представника Верховної Ради України у Конституційному Суді України. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.", — повідомляється в постанові, опублікованій на сайті ВР.

Зазначимо, що Совгиря закінчила юридичний факультет Київського національного університету ім. Шевченка і є професором кафедри конституційного права юридичного факультету КНУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що, на думку спікера парламенту Дмитра Разумкова, відсутність народних депутатів на засіданнях Верховної Ради без поважної причини має каратися аж до позбавлення мандата.

"Треба буде вносити зміни для того, щоб народні депутати втрачали свій мандат (за прогули — ред.)... Мені здається, що на будь-якій роботі людина повинна працювати — так само і народний депутат. Станом на сьогодні поки будуть зміни, які дозволять знімати гроші з народних депутатів за пропуски", — повідомив Дмитро Разумков.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!