Головна Новини Політика внутрішня політика YouTube-канал Віктора Медведчука став найпопулярнішим серед українських політиків
commentss НОВИНИ Всі новини

YouTube-канал Віктора Медведчука став найпопулярнішим серед українських політиків

Рейтинг YouTube-каналів українських політиків по відвідуваності знову очолив голова політради партії «Опозиційна платформа — За життя» Віктор Медведчук

18 жовтня 2019, 17:55 comments1904
Поділіться публікацією:
YouTube-канал Віктора Медведчука став найпопулярнішим серед українських політиків

Медведчук лідирує з великим відривом. Канал на відеохостингу з'явився тільки в березні 2019 року і за такий короткий час кількість переглядів у жовтні досягла 74,4 млн. На другому місці за популярністю канал Юлії Тимошенко, який існує з вересня 2009 року.

picture

На каналі опозиційного політика регулярно викладаються відео всіх виступів політика. Кількість переглядів свідчить про інтерес користувачів до думки Медведчука.

Позиція Віктора Медведчука щодо вирішення конфлікту на Донбасі послідовна — прямі переговори з Росією і представниками Донецька і Луганська. Також політик вважає за необхідне відновлення економічних зв'язків з Росією, що забезпечить зростання української економіки. На його думку, це дозволить укласти газові контракти з Росією, знизити тарифи для населення, оптимізувати бюджет і припинить гуманітарну політику щодо використання мови національних меншин, яка розколює суспільство.

picture



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!