Головна Новини Політика внутрішня політика Кабмін призначив нове обличчя очолювати НАПК
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін призначив нове обличчя очолювати НАПК

В. о. голови Національного агентства з питань запобігання корупції стала колишній народний депутат

20 жовтня 2019, 17:27 comments1704
Поділіться публікацією:
Кабмін призначив нове обличчя очолювати НАПК

Кабінет міністрів України на черговому засіданні ухвалив низку кадрових рішень, зокрема, Наталію Новак призначили тимчасово виконуючим голови Національного агентства з питань запобігання корупції (НАПК). Про це повідомляє інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на прес-службу уряду.

Відзначається, що досвід роботи у Новак складається з роботи народним депутатом України VII і VIII скликань. Також вона обіймала посаду начальника відділу з питань бюджету та соціально — економічного розвитку в Київраді.

TXrdSNUm1DCOf2rsXELb2oART.jpg

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за рішенням Офісу президента Володимира Зеленського попереднього главу НАПК Олександра Мангула звільнили в середині липня, з припущенням, що на пошук нового керівника відомства знадобиться не більше двох місяців.

Ми втратили голову Національного агентства з питань запобігання корупції. Мабуть, враховуючи вашу жорстку риторику, він вирішив не ризикувати і просто написав листа, що він сьогодні не прийде... Думаю, що за два місяці у нас точно буде новий глава НАПК. На виконання вашого доручення, відповідний законопроект вже розроблений", — заявив тодішній заступник голови Офісу Руслан Рябошапка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!