Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський призначив заступником секретаря РНБО колишнього главу кіберполіції
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський призначив заступником секретаря РНБО колишнього главу кіберполіції

У поліції Демедюк служив на посаді генерала 3-го рангу

21 жовтня 2019, 13:23 comments2097
Поділіться публікацією:
Зеленський призначив заступником секретаря РНБО колишнього главу кіберполіції

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 21 жовтня, призначив Сергія Демедюка заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони. Відповідний указ був опублікований на сайті глави держави.

"Призначити Демедюка Сергія Васильовича заступником Секретаря ради національної безпеки і оборони України", — йдеться в документі.

Зазначимо, що раніше Сергій Демедюк очолював департамент кіберполіції Національної поліції України, а також був головою управління боротьби з кіберзлочинністю МВС. У поліції Демедюк служив на посаді генерала 3-го рангу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський змінив склад Ради національної безпеки і оборони України. Згідно з документом, в персональний склад Ради національної безпеки і оборони України увійдуть секретар РНБО Олексій Данилов, голова Служби зовнішньої розвідки Валерий Євдокимов, заступник голови СБУ  начальник управління по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю Владислав Бухарев.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!