Головна Новини Політика внутрішня політика Сергій Сивохо розповів, чим буде займатися в РНБО
commentss НОВИНИ Всі новини

Сергій Сивохо розповів, чим буде займатися в РНБО

Радник секретаря РНБО Сивохо прокоментував своє призначення

22 жовтня 2019, 13:33 comments2342
Поділіться публікацією:
Сергій Сивохо розповів, чим буде займатися в РНБО

Відомий український комік Сергій Сивохо буде відповідати в РНБО за гуманітарну політику, а працювати стане з людьми і смислами. У своєму повідомленні в мережі Фейсбук новопризначений радник висловив упевненість, що питання світу на Донбасі буде вирішено і подякував шанувальникам за увагу до цієї теми.

Радник секретаря РНБО повідомив, що приступає до роботи з великою і цілеспрямованою командою, члени якої є його земляками.

"Всі вони, як і я, вихідці з Донбасу, і у нас величезне бажання закінчити цю війну, в тому числі в головах", — написав Сивохо.

Новоспечений чиновник також закликав українців не поспішати з висновками і уточнив, що конструктивні дискусії будуть після демонстрації результатів його роботи.

" target="_blank">

Як повідомляв портал "Коментарі", кандидат у народні депутати від партії "Слуга народу" 49-му виборчому окрузі (Донецька область), креативний продюсер ТОВ "Квартал 95" Сергій Сивохо за підсумками парламентських виборів закликав сторони конфлікту в своєму окрузі заспокоїтися і почати працювати на благо Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Комментарии"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!