Головна Новини Політика внутрішня політика "Кварталівець" Ткаченко став радником секретаря РНБО
commentss НОВИНИ Всі новини

"Кварталівець" Ткаченко став радником секретаря РНБО

Максим Ткаченко буде консультувати секретаря РНБО з соціально-гуманітарних питань підконтрольній території Україні

23 жовтня 2019, 11:50 comments2680
Поділіться публікацією:
"Кварталівець" Ткаченко став радником секретаря РНБО

Народний депутат від партії Слуга народу Максим Ткаченко став радником секретаря РНБО з питань реінтеграції та відновлення Донбасу. Про це повідомила прес-служба політика.

За його словами, на новій посаді він буде консультувати секретаря РНБО з соціально-гуманітарних питань підконтрольній території Україні.

Ткаченко зазначив, що ця посада буде перегукуватися з його роботою в комітеті Верховної Ради з прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Нагадаємо, що у серпні 2014 року Ткаченко став одним із співвласників ТОВ "Квартал-Концерт" — дочірньої компанії Студії "Квартал 95". Він володіє чвертю статутного фонду компанії, та її керуючим партнером. З 2016 р. він також концертний директор співачки Тіни Кароль.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський змінив склад Ради національної безпеки і оборони України. Згідно з документом, в персональний склад Ради національної безпеки і оборони України увійдуть секретар РНБО Олексій Данилов, голова Служби зовнішньої розвідки Валерий Євдокимов, заступник голови СБУ  начальник управління по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю Владислав Бухарев.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!