Головна Новини Політика внутрішня політика Всі члени комітету повинні пройти перевірку на поліграфі, — Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Всі члени комітету повинні пройти перевірку на поліграфі, — Зеленський

Зеленський зазначив, що результати перевірки визначать, чи будуть займатися нардепами антикорупційні органи

23 жовтня 2019, 13:09 comments1617
Поділіться публікацією:
Всі члени комітету повинні пройти перевірку на поліграфі, — Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив, що всі члени комітету з питань фінансів, податкової та митної політики повинні пройти перевірку на поліграфі. Про це глава держави написав на своїй сторінці в соціальній мережі.

Так, Зеленський зазначив, якщо перевірка покаже, що хтось з депутатів брав гроші за голосування в комітеті, ними будуть займатися антикорупційні органи.

"Чесне і неупереджене розслідування має зняти всі питання і дати відповіді, якими б гіркими вони не були. Так само вважаю за необхідне вчинити і стосовно депутата, який вів сумнівну переписку щодо "вирішення питань". І якщо підозри виправдаються  ми з такими депутатами попрощаємось", — підкреслив президент України.

У свою чергу нардеп Олександр Качура, якого також підозрюють в отриманні хабара, погодився пройти процедуру і опублікував відео з неї на своїй сторінці в соцмережі.

"В останні кілька днів в мою адресу лунають звинувачення в лобіюванні та корупції. Я, як людина слова, завжди відповідаю за свої дії і вчинки. Тому вирішив сам пройти детектор брехні", — повідомив Олександр Качура.

Раніше портал "Коментарі" писав, що народний депутат XIX скликання від фракції "Слуга народу" Богдан Торохтій звернувся до київського міського голови Віталія Кличка з проханням надати службове житло в столиці в кількості восьми одиниць.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!