Головна Новини Політика внутрішня політика Суд заарештував колишнього заступника глави Мінекономіки
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд заарештував колишнього заступника глави Мінекономіки

Юрія Бровченка підозрюють у держзраді при підписанні оборонного контракту

23 жовтня 2019, 14:25 comments1585
Поділіться публікацією:
Суд заарештував колишнього заступника глави Мінекономіки

Шевченківський районний суд Києва заарештував екс-заступника міністра економіки Юрія Бровченка. Вийти на волю він зможе під заставу в 3,4 млн грн., пишуть "Ґрати".

Прокуратура і СБУ підозрюють екс-заступника міністра держзраді. Його підозрюють у підписанні завідомо збиткового контракту з іноземною компанією на поставку промислової лінії з виробництва великокаліберних артилерійських снарядів на ДАХК "Артем" на суму понад 16,5 млн дол.

Повідомляється, що Бровченко, керівництво заводу "Артем" і держпідприємства "Український державний центр "Безпека" нібито перерахували на рахунки фіктивних компаній 8,2 млн дол. авансу, який у підсумку забрали учасники схеми, а обладнання так і не було поставлено в нашу країну.

Юрія Бровченка співробітники Служби безпеки затримали в аеропорту "Бориспіль" у вівторок, звинуватили його у спробі втекти від слідства. 17 жовтня ще були затримані іноземний громадянин та директор українського держпідприємства, які підозрюються в причетності до злочину й імена яких не розголошуються.

Також були проведені обшуки вдома і на роботі у підозрюваних.


Раніше "Коментарі" повідомляли, що співробітники СБУ затримали колишнього заступника міністра економічного розвитку Юрія Бровченко. Чиновника підозрюють у державній зраді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!