Головна Новини Політика внутрішня політика Звинувачення Ткаченка в корупції позначиться на Зеленському, - Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Звинувачення Ткаченка в корупції позначиться на Зеленському, - Медведчук

Голова політради партії «Опозиційна платформа — За життя», народний депутат Віктор Медведчук упевнений, що діяльність народного депутата від «Слуги народу» Олександра Ткаченка не отримає позитивних оцінок у суспільстві

23 жовтня 2019, 16:25 comments1514
Поділіться публікацією:
Звинувачення Ткаченка в корупції позначиться на Зеленському, - Медведчук

"Це буде відображатися на підтримці влади, тому що Ткаченко, як голова комітету, як один з членів команди Зеленського, сьогодні здійснює діяльність, яка позитивних оцінок у суспільстві не отримає оскільки вже підтверджена її корупційна складова. Депутати, в тому числі і наші, звернулися до НАБУ та до ДБР про порушення кримінального провадження проти Ткаченка", — сказав нардеп.

Медведчук зазначив, що в даному випадку мова йде про корупцію в інтересах Ткаченка. 

"Зараз він голова комітету, а завтра він може стати главою адміністрації в місті Києві. Можете собі уявити, людина, яка звинувачується в корупції, може бути призначена на високу посаду. Як до цього поставляться кияни?", – зазначив політик.

На думку нардепа, Ткаченко має відповісти за законом і не має претендувати на високу посаду.

"Це звинувачення не Ткаченка. Це звинувачення Зеленського та його команди: що прийшли люди, які нічим не відрізняються у своїх діях від попередників. Ці люди прийшли до влади і намагаються, в тому числі і через монобільшість у ВР, проводити ті закони і ту політику, яка вигідна особисто їм", – сказав політик.

Медведчук підкреслив, що ця політика не вплине на поліпшення рівня добробуту простих українців.

"Той законопроект, який був пролобійований, який був проведений, керівництво по проведенню голосування якого здійснював Ткаченко, це закон на збільшення і поліпшення доходів особисто його і його наближених. Подібна політика, я впевнений, знайде об'єктивне відображення на авторитеті влади в цілому не сьогодні, так завтра", – упевнений нардеп.

Нагадаємо, народні депутати від "Опозиційної платформи – За життя" вимагають від Держбюро розслідувань і НАБУ розслідувати можливу корупцію Олександра Ткаченка під час приватизації Одеської кіностудії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!